PCR TEST GRIEKENLAND

Negatieve PCR Test Corona test verklaring Griekenland

PCR Coronatest verklaring voor Griekenland


Het is misschien wel het mooiste vakantieland aan de Middellandse Zee: het zonovergoten Griekenland. Met vergezichten die zo uit het decor van een romantische speelfilm lijken te zijn gekropen. De idyllische combinatie van cultuur, heerlijk eten en een goddelijk klimaat maken dat veel Belgen elk jaar afreizen naar de Griekse zon om even bij te komen en te genieten van een heerlijke vakantie. In 2020 werd alles toch even anders. Dit jaar is een grote ramp geworden voor het globale toerisme. Natuurlijk heeft ook Griekenland hieronder te lijden gehad. Van Kreta tot Corfu, van Lesbos tot Athene, het toerisme leek helemaal op te drogen. Nadat de eerste golf wat was gaan liggen, leek er weer het een en ander mogelijk voor wat betreft vakantiegebied. Maar dan uiteraard wel onder hele strikte voorwaarden. Een maatregel met nogal wat impact betreft de eis dat sommige binnenkomende reizigers in Griekenland wel een negatieve Coronatest verklaring dienen in te tonen om het land te mogen betreden. Of dit op het moment van lezen nog van toepassing is kunt u het beste lezen op de website van de ambassade. Hieronder kunt u lezen waar u een dergelijke non covid verklaring kunt verkrijgen in uw regio.

PCR test reisverklaring Griekenland (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira, Griekenland, Cyprus, Costa Rica, Burkina Faso, Soedan, Uruguay, Kenia, Sri Lanka, Irak en het kanaaleiland Jersey.

Middels onderstaande link kunt u een PCR Corona test locatie vinden in uw regio waar u tevens een reisverklaring kunt verkrijgen voor het betreden van Griekenland.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING