CORONATEST MECHELEN

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Mechelen


Als toerist in Vlaanderen zijn er diverse steden en bezienswaardigheden de moeite van een bezoek waard. Het pittoreske Mechelen is daar absoluut ook eentje van. Waar normaal gesproken grote groepen toeristen onder begeleiding van een lokale stadsgids door het centrum van de stad wandelen, is dat nu niet meer mogelijk door de snelle opkomst van het Coronavirus. Dat dit de lokale economie stevig heeft geschaad is natuurlijk niet meer dan logisch. Ook voor toeristen en zakenreizigers uit de regio Mechelen, Lier, Duffel en omgeving is het andersom lastig om een verre vliegvakantie of hoognodige zakenreis te volbrengen. Een groot deel van de wereld is op het moment van schrijven gesloten voor vliegverkeer. En landen die wel nog reizigers binnenlaten eisen vaak dat de reizigers bij binnenkomst in quarantaine gaan of een negatieve pcr coronatest reisverklaring kunnen tonen. Hieronder vindt u locaties waar u een dergelijke non covid verklaring kunt aanvragen in de omgeving van Mechelen. Bij onze bovenburen zijn er diverse commerciële testbedrijven toegetreden tot de testmarkt. Hier kan men terecht voor reguliere PCR testen maar ook voor coronasneltesten. Kijk bijvoorbeeld op corona sneltesten rond Zaandam en sneltesten voor de regio Amersfoort voor meer informatie hierover.

Negatieve PCR Coronatest verklaring Mechelen (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira, Dominicaanse Republiek, Cambodja, Ecuador, Congo en het kanaaleiland Jersey.

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in Mechelen, Duffel, Lier, Bonheiden, Londerzeel en omgeving.

Antistoffentest regio Mechelen (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING