CORONATEST TURNHOUT

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Turnhout


De ligging dicht tegen de Nederlandse grens is van groot belang voor de economie van de regio Turnhout, Geel, Mol, Hoogstraten en omgeving. Steden als Tilburg, Eindhoven, Breda en natuurlijk Antwerpen liggen op een steenworp afstand en geven Turnhout een verbindende functie. Met de opkomst van het Coronavirus en de sluiting van de grens kwam deze functie flink onder vuur te liggen. En hoewel op het moment van schrijven de grens gelukkig weer is geopend, blijft reizen erg lastig. Door oplevingen van het virus kunnen bepaalde regio’s ineens weer als gevaarlijk worden beschouwd. Het internationale vliegverkeer is geminimaliseerd en veel landen stellen eisen als quarantaines en nom covid verklaringen om het land überhaupt binnen te kunnen komen. Hieronder kunt u lezen waar u een dergelijke negatieve pcr coronatest reisverklaring kunt aanvragen in de regio Turnhout. In Nederland zijn ook veel commerciële testlocaties opgebouwd. Hier kan men terecht voor reguliere PCR testen maar ook voor coronasneltesten. Kijk bijvoorbeeld op corona sneltesten rond Alkmaar en sneltesten voor de regio Zoetermeer voor meer informatie hierover.

Negatieve PCR Coronatest verklaring Turnhout (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira, Dominicaanse Republiek, Cambodja, Ecuador, Congo en het kanaaleiland Jersey. Voor een aantal landen geldt ook een reisvaccinatie advies, kijk bijvoorbeeld op reisvaccinaties rond Tilburg voor meer informatie.

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in Turnhout, Hoogstraten, Mol, Geel, Arendonk, Rijkevorsel en omgeving.

Antistoffentest regio Turnhout (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING