CORONATEST ANTWERPEN

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Antwerpen


De regio Antwerpen kreeg al snel te maken met het Coronavirus nadat het virus vanuit China terecht kwam in diverse Europese landen. Nadat de eerste besmettingsgolf ging liggen en de grenzen in Europa langzaamaan weer open gingen, werden ook in Antwerpen en omgeving de regels wat versoepeld. Inmiddels (moment van schrijven) lijkt Antwerpen geconfronteerd te worden met een nieuwe golf. De maatregelen worden weer aangehaald en het verkeer wordt weer wat ingeperkt. De verwachting is dat het zo nog wel even door kan golven totdat er een definitieve oplossing is gevonden. Voor andere landen geldt ook dat restricties continu kunnen worden aangepast. Sommige landen eisen bij binnenkomst een negatieve coronatest verklaring (certificaat). Een dergelijke non covid verklaring kan op een aantal testlocaties worden aangevraagd. Hieronder helpen we u graag op weg bij het vinden testlocatie in de omgeving van Antwerpen. Test over de grens in Nederland kunt u bijvoorbeeld vinden via PCR testen in Eindhoven en Corona sneltest in Eindhoven.

Negatieve PCR Coronatest verklaring Antwerpen (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira en het kanaaleiland Jersey. Voor een aantal landen geldt ook een reisvaccinatie advies, kijk bijvoorbeeld op reisvaccinaties rond Breda of op reisvaccinaties Eindhoven voor meer informatie. In de regio Antwerpen wordt hard gewerkt aan een vaccinatiestrategie in combinatie met een testaanpak voor organisatoren van evenementen, zodat iedereen kan genieten van een veilige teambuilding activiteit in Antwerpen.

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in de regio Antwerpen, Beveren, Brasschaat, Schoten, Sint-Niklaas, Mechelen, Turnhout, Hoogstraten en omgeving.

Antistoffentest regio Antwerpen (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land. Bent u op zoek naar een andere PCR test, zoals bijvoorbeeld een soa test dan kunt ook terecht bij soa testen in Eindhoven.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING