CORONATEST BRUGGE

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Brugge


Het centrum van het schitterende Brugge is normaal gesproken het toneel van grote groepen internationale toeristen. Vanuit de gehele wereld komen dolenthousiaste toeristen dan genieten van het stijlvolle oude centrum van de stad. De Coronacrisis heeft er echter voor gezorgd dat een groot deel van dit toerisme is weggevallen. Het maken van verre vliegreizen is immers iets dat veel reizigers niet of nauwelijks meer aandurven vanwege de risico’s van het virus en de strenge maatregelen in bet land van bestemming. Vanuit veel landen is het niet eens mogelijk om te vliegen omdat er nog altijd geen vliegverkeer mogelijk is. Andersom gelden deze beperkingen ook voor inwoners van de regio Brugge die op vliegvakantie willen gaan. Vaak is een negatieve coronatest verklaring noodzakelijk om het land van bestemming überhaupt binnen te kunnen komen. Hieronder kunt u lezen waar u een testlocatie kunt vinden voor een non covid reisverklaring in de omgeving van Brugge (mocht u in Nederland zijn en zich daar willen laten testen, kijk dan op Coronatesten Den Haag (Nederland) en coronatesten in Leiden.

Negatieve PCR Coronatest verklaring Brugge (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira, Dominicaanse Republiek, Cambodja, Ecuador, Congo en het kanaaleiland Jersey. Kijk voor reisvaccinaties bijvoorbeeld op reisvaccinaties Den Bosch (Nederland).

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in Brugge, Zeebrugge, Blankenberge, Oostende, Knokke, Maldegem, Torhout en omgeving. In de regio Brugge wordt hard gewerkt aan een vaccinatiestrategie in combinatie met een testaanpak voor organisatoren van evenementen, zodat iedereen kan genieten van een veilige teambuilding activiteit in Brugge.

Antistoffentest regio Brugge (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING