PCR TEST BRUSSEL ZAVENTEM

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Brussel en vliegveld Zaventem


Als hoofdstad van België is Brussel een belangrijke bestemming van vele diplomatieke en vakantiereizigers. Omgekeerd vindt er dus ook vele vliegverkeer plaats van lokale reizigers vanaf Zaventem naar andere delen van de wereld. Tijdens de eerste golf van besmettingen gingen bijna alle landen nib of neer op slot. Hierna brak een periode aan waarin meer reisverkeer mogelijk was maar er wel veel voorzichtigheid was geboden. Vrijwel elk land kondigde beperkingen af. Eigenlijk zitten we op het moment van dit schrijven nog steeds in deze fase. Een van de beperkingen die kunnen worden gesteld aan binnenkomende reizigers is dat deze beschikken over een negatieve coronatest verklaring of certificaat. Hieronder leest u waar u in Brussel of omgeving een dergelijke verklaring kunt verkrijgen (kijk voor Nederland op coronatest Rotterdam (Nederland) en sneltesten in Gouda (Nederland)):

Negatieve PCR Coronatest reisverklaring Brussel (Zaventem)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira en het kanaaleiland Jersey. Kijk voor reisvaccinaties bijvoorbeeld op reisvaccinaties in Arnhem (Nederland).

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in de regio Brussel, Zaventem, Anderlecht, Schaarbeek, Vilvoorde, Aalst, Leuven en Mechelen. In de regio Brussel wordt hard gewerkt aan een vaccinatiestrategie in combinatie met een testaanpak voor organisatoren van evenementen, zodat iedereen kan genieten van een veilige teambuilding activiteit in Brussel.

Antistoffentest regio Brussel (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING