CORONATEST GENT

Van negatieve PCR Coronatest verklaring tot antistioffen test

PCR Coronatest locaties in Gent


Het schitterende Gent is eigenlijk altijd wel het decor van groepen toeristen die genieten van alle historische bezienswaardigheden die kunnen worden bewonderd in het oude centrum van de stad. Maar zoals vrijwel elke bezienswaardigheid op onze planeet, heeft de stad enorm te kampen met de gevolgen van de Coronacrisis. Waar Antwerpen werd geconfronteerd met harde en ongekende maatregelen, bleef ook virusuitbraak in de stad Gent niet zonder consequenties. Ook voor Gentenaars die op vakantie wilden, een noodzakelijke zakenreis moesten ondernemen of een andere reden hadden om te gaan reizen, zorgde de crisis voor grote problemen. Gelukkig hebben veel landen de reisbeperkingen vanuit België inmiddels (op het moment van schrijven) weer wat bijgesteld.Wel lijkt een maatregel enorm in opkomst, namelijk de eis om als binnenkomende reiziger een negatieve PCR coronatest reisverklaring te kunnen laten zien. Hieronder kunt u lezen waar u een dergelijke reisverklaring kunt verkrijgen. In Nederland gaat een aanzienlijk deel van de testen via commerciële testbedrijven. En daarbij gaat het niet alleen om PCR testen maar ook om zogenaamde sneltesten. Kijk bijvoorbeeld op sneltesten voor de regio Groningen en PCR corona testen in Assen en de rest van Drenthe.

Negatieve PCR Coronatest verklaring Gent (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira en het kanaaleiland Jersey.

Kijk bijvoorbeeld ook op:

Middels onderstaande link kunt u een pcr test locatie vinden in Gent, Dendermonde, Aalst, Evergem, Sint-Niklaas, Lokeren, Merelbeke en omgeving. Naast de reisbranche is ook de evenementenbranche bijzonder hard getroffen door de opkomst van het coronavirus. In de regio Gent wordt hard gewerkt aan een vaccinatiestrategie in combinatie met een testaanpak voor organisatoren van evenementen, zodat iedereen kan genieten van een veilige teambuilding activiteit in Gent.

Antistoffentest regio Gent (ook mogelijk met verklaring)

Middels een serologische  antistoffen test kunt u bepalen of u besmet bent geweest met het Coronavirus. Middels een bloedtest kunnen antistoffen m.b.t. Covid-19 in uw bloed worden gevonden die duiden op een eerdere aanraking met het virus. In Marokko kan op het moment van schrijven ook een verklaring m.b.t. een antistoffentest worden gevraagd. We raden u ten aller tijden aan om de laatste stand m.b.t. de vereisten per land na te gaan op de IATA website of de websites van de ambassade van het betreffende land.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING