CORONATEST MAROKKO

Negatieve PCR en Antistoffen Test Corona test verklaring Marokko

PCR en Antistoffen Coronatest verklaring voor Marokko


Maandenlang was het niet mogelijk om Marokko in te reizen vanwege het Coronavirus. En dat zorgde voor schrijnende situaties. Mensen konden ineens niet meer op familiebezoek. Hierdoor werden families lange tijd gescheiden vanwege het sluiten van de grenzen. Inmiddels bleek het onder bepaalde strikte voorwaarden weer mogelijk om Marokko te bezoeken (op het moment van schrijven was een mogelijke voorwaarde het bezitten van een Marokkaanse verblijfsvergunning. Direct nadat deze mogelijkheid bekend werd gemaakt, gingen mensen op zoek naar een reis om daarmee eindelijk de familie weer in de armen te kunnen sluiten. Een andere restrictie die mogelijk als harde eis kan worden gesteld, is het kunnen tonen van een negatieve pcr coronatest verklaring (non covid reisverklaring) aan de Marokkaanse douane bij het binnentreden van het land. Het kan lastig zijn om tijdig aan een dergelijke verklaring te komen. Hieronder vind je een beschrijving van hoe u in uw eigen regio aan een dergelijke negatieve corona test reisverklaring kunt komen.

PCR en Antistoffen test reisverklaring Marokko (NON COVID verklaring)

Voor het reizen naar een aantal landen als toerist, zakenreiziger of voor bijvoorbeeld familiehereniging kan het zo zijn dat u een negatieve corona test verklaring nodig heeft. Deze dient u in het land van vertrek te verkrijgen binnen een bepaalde tijd voor vertrek. We raden u aan om voorafgaand aan het doen van deze test de laatste stand van de restricties op te zoeken op bijvoorbeeld de website van de ambassade van het te bezoeken land. Op het moment van schrijven zou dit het geval kunnen zijn voor landen als Marokko, Indonesië, Iran, Taiwan, Tanzania, Bangladesh, Georgië, Bonaire, Groenland, Bosnië-Herzegovina, Taiwan, Libanon, Sint-Maarten, Curaçao, Madeira, Griekenland, Cyprus, Costa Rica, Burkina Faso, Soedan, Uruguay, Kenia, Sri Lanka, Irak en het kanaaleiland Jersey.

Middels onderstaande link kunt u een PCR en Antistoffen Corona test locatie vinden in uw regio waar u tevens een reisverklaring kunt verkrijgen voor het betreden van Marokko (klik op deze link voor het verkrijgen van een pcr verklaring voor Marokko vanuit Nederland). Voor reisvaccinaties voor Marokko zoals het gele koorts vaccin kijkt u op aanbevolen reisvaccinaties.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING